Autorius apie receptą:
Labai gaivus, skanus ir greitai pagaminamas užkandis, kuris pamalonis ne tik gomurį, bet ir papuoš stalą!
Labai gaivus, skanus ir greitai pagaminamas užkandis, kuris pamalonis ne tik gomurį, bet ir papuoš stalą!
Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
150 gramų
kreminės varškės
100 gramų
rūkytos lašišos filė
(arba sūdytos)
1 vienetas
agurkų
(geriau ilgavaisio)
1 saujelė
krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Daržoviu pjaustykle agurką supjaustyti plonomis juostelėmis (agurko vidurio, kur daugiausiai sėklų, geriau nenaudokite, nes suktinukai greitai pavandenys).
2.
Smulkiai supjaustytą sūdytą arba rūkytą lašišą sumaišyti su varške ir krapais. Jeigu įdaras šiek tiek tirštokas, įdėti šaukštelį graikiško jogurto arba grietinės.
3.
Masę tepti ant plonai supjaustytų agurkų ir susukti į ritinėlį.