Gaivios Graikiškos salotos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Graikiškos salotos
Graikiškos salotos
Graikiškos salotos
Graikiškos salotos
Graikiškos salotos
Autorius apie receptą: Vasara - salotų, kelionių bei atostogų metas. Visiems linkiu jų pasigaminti ir ragauti kelionės po Graikiją metu! Vasara - salotų, kelionių bei atostogų metas. Visiems linkiu jų pasigaminti ir ragauti kelionės po Graikiją metu! Loreta, Kartą virtuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai agurkų
15 vienetų vyšninių pomidorų
200 gramų fetos sūrio
1 vienetas rausvųjų svogūnų
0.5 vieneto žaliosios paprikos
15 vienetų juodųjų alyvuogių
4 šaukštai citrinų sulčių
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 skiltelė česnako
0.5 šaukštelio džiovinto raudonėlio
1 žiupsnelis druskos
0.5 žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, trintą česnaką, druską, šviežiai maltus juoduosius pipirus bei džiovintą raudonėlį. Užpilą gerai išplakite.
2.
Į dubenį sudėkite pusiau perpjautus pomidorus, žiedeliais pjaustytą raudonąjį svogūną, riekelėmis pjaustytą agurką (agurką rekomenduojama nulupti), pailgomis juostelėmis pjaustytą papriką, kubeliais pjaustytą feta sūrį, alyvuoges. Švelniai išmaišykite salotas ir ant jų supilkite padažą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital