Autorius apie receptą:
Karštas sėkmingo kepsnio receptas! Nesvarbu ar kepsite kepsninėje ar orkaitėje, rezultatas bus visada puikus!
Karštas sėkmingo kepsnio receptas! Nesvarbu ar kepsite kepsninėje ar orkaitėje, rezultatas bus visada puikus!
Santa Maria
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Kiaulienos išpjovą (apie 600 g), įtrinkite prieskonių mišiniu ir bent valandą palaikykite šaldytuve.
2.
Paruoškite kepsninę taip, kad kaitra būtų vidutinė ir netiesioginė.
3.
Išpjovą dėkite į kepsninę ir kepkite uždarę dangtį apie 25 minutes, kol temperatūra išpjovos viduje pasieks 65 °C.
4.
Išpjovą perkelkite ant tiesioginės kaitros ir aptepę BBQ padažu kepkite dar 5 minutes. Praėjus 2,5 minutės apverskite.
5.
Išpjovą išimkite iš kepsninės ir po 5 minučių galite pjaustyti.
Patarimai:
•
Galima kepti ir orkaitėje - kiaulienos išpjovą, įtrinkite prieskonių mišiniu ir bent valandą palaikykite šaldytuve. Įkaitinkite orkaitę iki 150 °C. Išpjovą dėkite į orkaitei skirtą indą ir kepkite apie 20 minučių, kol temperatūra išpjovos viduje pasieks 65 °C. Išimkite išpjovą iš orkaitės ir padidinkite temperatūrą iki 230 °C. Išpjovą aptepkite BBQ padažu ir kepkite dar 5 minutes įkaitusioje orkaitėje. Praėjus 2,5 minutės apverskite.