Autorius apie receptą:
Lavašo suktinukus šventiniam stalui tikriausiai ruošia daugelis. O ar kada esate jų ragavę su vištiena? Tokių suktinukų skonis švelnus ir tiesiog puiki alternatyva tiems, kas
Lavašo suktinukus šventiniam stalui tikriausiai ruošia daugelis. O ar kada esate jų ragavę su vištiena? Tokių suktinukų skonis švelnus ir tiesiog puiki alternatyva tiems, kas nemėgsta suktinukų su žuvimi.
(...daugiau)(...mažiau)
Regina
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 lapas
lavašo
(didelio)
200 gramų
vištienos
(virtos, keptos ar rūkytos)
150 gramų
tepamo sūrelio
(arba varškės užtepėlės)
2 lapai
kininių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Lavašą ištepti sūreliu.
2.
Pekino kopūstų lapus nuplauti ir nusausinti. Suplėšyti gabalėliais ir išdėlioti ant lavašo.
3.
Vištieną supjaustyti plonomis riekelėmis ir išdėlioti ant lavašo.
4.
Lavašą standžiai susukti ir palaikyti šaldytuve porą valandų ar pernakt. Patiekti supjaustytą riekelėmis.
Ką daryti, kad pirktinis lavašas neplyštų?
ATSAKYTI
Laura
2022-10-19 14:34
Parduotuvėse lavašų būna kelių rūšių. Suktinukams visada rinkitės kiek storesnį lavašą.
ATSAKYTI
Jvt
2019-03-11 12:03
O koks surelis turi būt ?
ATSAKYTI
Diana
2019-09-13 14:16
Tiks bet kokias mėgiamas tepamas sūrelis - tiek kreminis, tiek lydytas. Galima net ir varškę blenderiu sutrinti su trupučiu grietinės (arba majonezo) ir prieskoniais
ATSAKYTI