1.
Į dubenį sudėti špinatus ir atitirpinti. Į kitą dubenį dėti sviestą, ištirpinti ir palikti atvėsti.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų ir plakti elektriniu plaktuvu iki kol masė taps balta ir patrigubės. Tuomet supilti sviestą, citrinos sultis, suberti vanilinį cukrų, sudėti špinatus ir įsijoti miltus su kepimo milteliais. Išmaišyti.
3.
Kepimo formą (naudojau 23 cm skersmens) ištiesti kepimo popieriumi ir supilti paruoštą masę. Kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 35 - 40 minutes. Ar iškepęs, patikrinti mediniu pagaliuku - įsmeigus ir ištraukus, jis turi likti švarus. Iškepusį biskvitą atvėsinti.
4.
Kremui į dubenį suberti želatiną, supilti vandenį ir brinkinti 10 minučių. Tuomet pakaitinti iki kol ištirps.
5.
Į dubenį dėti varškę, supilti želatiną ir išmaišyti.
6.
Viršui į dubenį suberti žele, supilti vandenį ir išmaišyti.
7.
Torto kepimo formos su nuimamais kraštais, šonus ištiesti acetatine juosta. Dėti atvėsintą biskvitą, sudėti varškės kremą ir dėti į šaldytuvą bent valandai, kad apstingtų. Tuomet sudėti šokolado gabaliukus, supilti paruoštą želę ir dėti į šaldytuvą kelioms valandoms iki kol sustings.