Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
6 vienetai
apelsinų
2 šaukštai
želatinos
200 gramų
sirupo
((vyšnių))
300 gramų
vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Apelsinus perpjauti pusiau. Išimti skilteles, stengtis, kad kuo daugiau liktų sveikų.
2.
Paruošti želę, želatiną išbrinkinti pusėje stiklinės vandens. Pakaitinti, kol želatina išsilydys, supilti vyšnių sirupą ir vandenį (sirupo ir vandens proporcijos gali būti kitokios - priklauso, koks yra sirupas). Galima naudoti paruoštą želę pakeliuose. Jei naudojame želę pakeliuose, ruošiame pagal instrukciją ant pakelio.
3.
Į apelsino žieveles pilame želę (nepilame iki viršaus). Želei pradėjus stingti įspaudžiam apelsinų skilteles, jei trūksta, iki viršaus pripilame želės. Padedame šaltai, kad sustingtų. Sustingusį apelsiną supjaustome skiltelėmis (pjaustome skersai apelsino skiltelių).