Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 skardinė | konservuotų avinžirnių (arba 250 g virtų) | |
200 gramų | vyšninių pomidorų (arba paprastų pomidorų) | |
2 saujos | špinatų | |
1 skiltelė | česnako | |
1 šaukštas | petražolių (smulkintų, nebūtina) | |
1 šaukštas | citrinų sulčių (arba obuolių ar balzaminio acto) | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
1 žiupsnelis | pipirų | |
1/3 šaukštelio | druskos | |
Padažui: | ||
1 vienetas | avokadų (mažo arba 0.5 vidutinio) | |
80 mililitrų | vandens | |
70 gramų | graikiško jogurto (apie 2 šaukštų) | |
10 gramų | krapų (arba kalendrų ar petražolių) | |
1 šaukštas | citrinų sulčių | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
1 skiltelė | česnako | |
0.5 šaukštelio | druskos (arba pagal skonį) | |
1 žiupsnelis | pipirų |