Gaivi apelsinų ir citrinų arbata

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Gaivi apelsinų ir citrinų arbata
Autorius apie receptą: Citrusų gaivumas ir rozmarinų aromatas nuostabiai dera tarpusavyje. Citrusų gaivumas ir rozmarinų aromatas nuostabiai dera tarpusavyje. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 ir 4/5 litro arbatos (mėgstamos, paruoštos)
2 vienetai apelsinų
1 vienetas citrinų
3 šakelės rozmarinų šakelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš vieno apelsino išspausti sultis (man išėjo apie 200 ml)
2.
Citriną ir apelsiną supjaustyti griežinėliais.
3.
Arbatą ir apelsinų sultis įpilti į ąsotį. Į ąsotį sudėti supjaustytus apelsiną ir citriną. Rozmarino šakeles patrinti tarp pirštų ir suberti į ąsoti.
4.
Leisti pastovėti arbatai kambario temperatūroje apie 30 min. Tiekti galima su ledukais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital