Autorius apie receptą:
Citrusų gaivumas ir rozmarinų aromatas nuostabiai dera tarpusavyje.
Citrusų gaivumas ir rozmarinų aromatas nuostabiai dera tarpusavyje.
Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 ir 4/5 litro
arbatos
(mėgstamos, paruoštos)
2 vienetai
apelsinų
1 vienetas
citrinų
3 šakelės
rozmarinų šakelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš vieno apelsino išspausti sultis (man išėjo apie 200 ml)
2.
Citriną ir apelsiną supjaustyti griežinėliais.
3.
Arbatą ir apelsinų sultis įpilti į ąsotį. Į ąsotį sudėti supjaustytus apelsiną ir citriną. Rozmarino šakeles patrinti tarp pirštų ir suberti į ąsoti.
4.
Leisti pastovėti arbatai kambario temperatūroje apie 30 min. Tiekti galima su ledukais.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!