Gaivi apelsinų ir citrinų arbata

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Gaivi apelsinų ir citrinų arbata
Autorius apie receptą: Citrusų gaivumas ir rozmarinų aromatas nuostabiai dera tarpusavyje. Citrusų gaivumas ir rozmarinų aromatas nuostabiai dera tarpusavyje. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 ir 4/5 litro arbatos (mėgstamos, paruoštos)
2 vienetai apelsinų
1 vienetas citrinų
3 šakelės rozmarinų šakelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš vieno apelsino išspausti sultis (man išėjo apie 200 ml)
2.
Citriną ir apelsiną supjaustyti griežinėliais.
3.
Arbatą ir apelsinų sultis įpilti į ąsotį. Į ąsotį sudėti supjaustytus apelsiną ir citriną. Rozmarino šakeles patrinti tarp pirštų ir suberti į ąsoti.
4.
Leisti pastovėti arbatai kambario temperatūroje apie 30 min. Tiekti galima su ledukais.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital