Puode užvirinti 2 l pasūdyto vandens, suberti nuvalytas šparagines pupeles, petražoles ir virti 8minutes. Išvirusias pupeles ir petražoles nuvarvinti sietelyje.
Lašinukus supjaustyti kubeliais, paspirginti keptuvėje ir apibarstyti pupeles. Tik neišpilti keptuvėje likusių riebalų.
Inde virš verdančio puodo iš kiaušinių, kario, vyno ir prieskonių sumaišyti padažą. PAdažą nukelti nuo viryklės, įmaišyti sviestą. Atvėsinti šalto vandens vonelėje.
Keptuvėje įkaitinti riebalus ir apkepti pjausnius po 1 minutę iš abiejų pusių. Dar šiek tiek pakepti, apibarstyti druska ir pipirais. Patiekti su pašildytomis šparaginėmis pupelėmis.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)