Sviestą ištrinti su kiaušinių tryniais, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir tarkuotomis citrinų žievelėmis. Atskirai išplakti kiaušinių baltymus. Truputį džiūvėsėlių pasilikti formai pabarstyti, kitus įmaišyti į tešlą. Taip pat sudėti sodą, grietinę, plaktus baltymus ir gerai išmaišyti. Tešlą sukrėsti į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais išbarstytą formą. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje maždaug 45 minutes. Ataušusį kepinį aplieti šokolado glajumi. Puošti spalvotomis kokoso drožlėmis arba spalvotais pabarstukais.
Šokolado glajus: Šokolado gabaliukus ištirpinti karšto vandens vonelėje. Įberti persijoto miltinio cukraus, įpilti 3 šaukštus vandens ir įdėti šaukštą sviesto. Viską maišyti, kol ištirps ir taps vientisa masė. Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)