Tešlos paruošimas. Sviestą ištrinti su cukrumi iki baltos ir vientisos masės. Įmušti kiaušinį ir gerai išmaišyti. Kitame inde sumaišyti miltus, kakavą ir kepimo miltelius. Miltų mišinį palaipsniui įmaišyti į sviesto ir cukraus masę. Tešla gausis minkšta, lengvai minkoma. Maždaug ketvirtadalį tešlos atidėti.
Kepimo formą (aš naudojau 20X30 cm) iškloti kepimo popieriumi arba tiesiog ištepti sviestu. Paimti didįjį tešlos gabalą ir juo iškloti kepimo formos dugną ir kraštus.
Visus įdaro ingredientus sumaišyti ir supilti į formą.
Iš atidėtos tešlos dalies suformuoti nedidelius rutuliukus ir sudėti ant varškės įdaro, lengvai įspausti.
Įkaitinti orkaitę iki 180°C.
Paruoštą pyragą pašauti į orkaitę ir kepti 50 - 60 minučių. Pjaustyti tik pilnai atvėsusį pyragą, nes kitaip įdaras gali ištekėti.
Skanaus!