1.
Į dubenį suberti želatiną, įpilti vandens, išmaišyti ir palikti iki kol išbrinks.
2.
Į puodą pilti grietinėlę, berti cukrų, druską, dėti vanilės ir kaitinti ant vidutinės kaitros apie 5 minutes iki kol cukrus ištirps. Užvirti nereikia, tik pakaitinti tiek, kad ingredientai ištirptų ir masė taptų vientisa.
3.
Nukelti nuo ugnies, sudėti želatiną ir gerai išmaišyti. Tuomet sudėti graikišką jogurtą ir dar kartą labai gerai išmaišyti.
4.
Paruoštą masę suskirstyti į 4 stiklines, kuriuose norite tiekti ir padėti į šaldytuvą bent 2 valandoms.
5.
Viršui braškes supjaustyti.
6.
Į puodą supilti braškes, suberti cukrų, supilti vandenį ir užvirti. Tuomet virti apie 4 minutes.
7.
Paruoštą masę supilti į dubenį ir sutrinti elektriniu plaktuvu. Tuomet supilti atgal į puodą.
8.
Į puodelį suberti krakmolą, įpilti 3 šaukštus vandens, išmaišyti ir supilti į puodą su braškėmis. Gerai išmaišyti ir pavirti dar 3 minutes. Atidėti atvėsti.
9.
Kai braškių masė atvės, sudėti į stiklines ant baltojo sluoksnio. Dėti į šaldytuvą 2 valandoms. Prieš tiekiant, papuošti braškėmis.