Desertas "Ugnis ir ledas"

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Desertas "Ugnis ir ledas"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Ledinio indelio
tradicinio balto plombyro
kelių mandarinų, ar apelsinų
trupučiuko razinų
kelių šaukštų klampaus sirupo - svarainių, šaltalankių, citrinų, ar geltonų slyvų
mėtos žalių lapelių
Santa Maria kakavos ir aitriosios paprikos prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsivirti stiklinę mėtų arbatos. Atšaldyti. Susirasti 2 stiklinius dubenėlius. Į didesnįjį supilti arbatą su lapeliais ir įstatyti mažesnį dubenėlį. Dėti į šaldiklį, palaukti kol suledės.Tuomet sušalusius dubenis įstatyti į šiltą vandenį trumpam, žiūrėti kad neapsemtų. Atkrenta apatinis dubuo. Į viršutinį pripilti šilto vandens, tuoj ir jis išsivaduoja iš ledo gniaužtų. Lieka ledinis dubenėlis. Tuomet jį reikėtų pastatyti ant tos lėkštės, kur bus patiekiama, kad prie jos prišaltų - neslankios, ir vėl palaikyti šiek tiek kameroje.Tuo metu pasiruošiame deserto papuošimus, susipjaustome griežinėliais mandariną - viskas turi būti po ranka, nes ruošiant desertą reiks paskubėti . Ištraukus indelį su prišalusia lėkšte iš šaldytuvo kameros, indelio vidų iškloti mandarino griežiniais, dėti ledų, užpilti šlakelį sirupo, pabarstyti razinom, vėl ledų ir tt.Ant deserto viršaus pabarstyti "ugnies"- Santa Marios kakavos ir aitriosios paprikos prieskonių. Papuošti. Jei desertą dar per anksti patiekti, galima vėl įdėti į šaldiklį, geriau be papuošimų. Pastabos: Indeliai, jei padėti ant atšaldytos lėkštės, ima irti po gero pusvalandžio - per tiek laiko užtenka ir pasigėrėti ir suvalgyti. Kantrybės gaminantiems, skanaus valgantiems!
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital