Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinę jį svieste sudėkite į puodą.
Tuomet dėkite į puodą nuluptas ir supjaustytas bulves, morkas, pomidorų kubelius, išvalytą ir supjaustytą papriką, supjaustytus žiedinius kopūstus.
Viską pabarstykite maltais pipirais, užpilkite vandeniu ir sandariai uždengus troškinkite apie 20 minučių.
Nuvalykite, supjaustykite ir atskirame inde ištroškinkite grybus bei tuomet sumaišykite su ištroškintomis daržovėmis.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!