Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
500 gramų | bulvių (mažų) | |
1 vienetas | cukinijų (nedidelės) | |
200 gramų | pievagrybių (mažų) | |
1 vienetas | raudonosios paprikos (saldžiosios) | |
1 vienetas | žaliosios paprikos (saldžiosios) | |
1 vienetas | geltonosios paprikos (saldžiosios) | |
2 vienetai | rausvųjų svogūnų | |
1 šlakelis | alyvuogių aliejaus | |
1.5 šaukštelio | prieskonių mišinio (naudojome „Vegeta Natur“ keptoms daržovėms) | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštelis | druskos | |
1 šaukštelis | prieskonių bulvėms (naudojome „Vegeta Natur“) | |
Padažui: | ||
125 gramai | riešutų kremo (glotnaus) | |
3 skiltelės | česnako | |
3.5 šaukšto | vandens (šilto) | |
2 šaukštai | sojos padažo | |
2 šaukštai | rudojo cukraus | |
1 šaukštas | baltojo vyno acto | |
1 šaukštas | imbiero (tarkuoto) | |
0.5 vieneto | žaliųjų citrinų |