1. Visus produktus atšildyti iki kambario temperatūros.
2. Sviestą iki purumo išsukti su cukrumi ir šaukštu medaus.
3. Įplakti kiaušinį bei 2 šaukštelius malto cinamono.
4. Įberti miltų ir kepimo miltelių.
5. Suminkyti vientisą, minkštą tešlą, kuri vos vos dar liptų prie rankų. Suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą kelioms valandoms.
6. Išimti tešlą iš šaldytuvo ir ant miltuoto stalviršio iškočioti kelių milimetrų plonumo lakštą.
7. Išspausti norimos formos sausainėlius ir perkelti į skardą, išklotą kepimo popieriumi.
8. Apibarstyti cukraus ir likusio cinamono mišiniu.
9. Kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 180°
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)