Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 obuoliai
2 v. š. sviesto
0,5 a. š. cinamono
muskatas
2 v. š. rudojo cukraus
1 v. š. klevų sirupo
200 g miltų
100 ml kefyro
1 kiaušinis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, kefyro ir kiaušinio išmaišyti tešlą. Jei gavosi tiršta, į tešlą įpilti daugiau pieno. Kepti blynus po vieną per visą keptuvę. Obuolius supjaustyti mažais gabaliukais. Pabarstyti cukrumi, cinamonu ir muskatu. Iškepus blynams dėti gauto įdaro į vidų ir susukti. Po to dar pašildyti keptuvėje, kad ištirptų cukrus. Patiekti apliejus sirupu ar sviestu.