Autorius apie receptą:
Labai mėgstu imbierą ir česnaką, o kartu jie labai dera, tad skubu pasidalinti šio padažo receptu! Nors jį galima rasti ir parduotuvėse, tačiau namie gaminami padažai ir maistas
Labai mėgstu imbierą ir česnaką, o kartu jie labai dera, tad skubu pasidalinti šio padažo receptu! Nors jį galima rasti ir parduotuvėse, tačiau namie gaminami padažai ir maistas visada būna daug skanesnis, o ir pasigaminti nėra sunku ir neužima daug laiko. Šį padažą tinka dėti ant mėgstamų mėsos patiekalų, naudoti marinavimui ar net į mišraines.
(...daugiau)(...mažiau)
Iglė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų
imbiero
200 gramų
česnako
(didesnių)
2 šaukštai
vandens
1 šaukštelis
citrinos sulčių
0.5 šaukštelio
cukraus
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nulupti česnaką, nuplauti imbierą ir nulupti.
2.
Į dubenį dėti imbierą, česnaką, pilti vandenį, citrinų sultis, berti cukrų, druską ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
3.
Paruoštą padažą sudėti į stiklainį, užsukti dangtelį ir dėti į šaldytuvą, kad atšaltų. Laikyti galima iki 2 savaičių.
Patarimai:
•
Naudoti galima marinuojant mėsą ar žuvį, dėti į sriubas, troškinius, padažus, kad suteiktumėte kitokio skonio. Naudoti įvairiuose Indijos, Azijos virtuvės patiekaluose.