Burokėlių užkandėlė su rūkytos žuvies užtepėle

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Burokėlių užkandėlė su rūkytos žuvies užtepėle
Burokėlių užkandėlė su rūkytos žuvies užtepėle
Burokėlių užkandėlė su rūkytos žuvies užtepėle
Burokėlių užkandėlė su rūkytos žuvies užtepėle
Autorius apie receptą: Labai gardi užtepėle. Labai gardi užtepėle. Dalia, Gera virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Užtepimui:
400 gramų karšto rūkymo šamas (arba kitos riebios, karštai rūkyta žuvies)
1 vienetas avokadų (didelio)
3 šaukšteliai kaparėlių (apytikriai)
1 pundelis svogūnų laiškų (arba 1 šalotinio svogūno)
pagal skonį majonezo
pagal skonį druskos
pagal skonį trijų pipirų mišinio
Pagrindui:
1 vienetas virtų burokėlių (arba kepto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvį atskiriame nuo odos ir ją smulkiai suplėšome. Avokadą smulkiai supjaustome, dedame į dubenį su žuvimi ir gerai išmaišome. Dedame kaparėlius, smulkintus svogūno laiškus. Įberiame pipirų, druskos, dedame majonezo ir gerai išmaišome.
2.
Burokėlį supjaustome griežinėliais.
3.
Ant burokėlių griežinėlių sudedame paruoštą užtepėlę.
Patarimai:
Patiekti galima įvairiais būdais. Jei norite svogūno laiškus galite berti ant jau paruoštų užkandėlių.Taip pat ant viršaus galite užberti smulkiai pjaustyto, marinuoto agurko.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital