Burokėlių mišrainė žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Burokėlių mišrainė žiemai
Burokėlių mišrainė žiemai
Burokėlių mišrainė žiemai
Autorius apie receptą: Man labai patinka konservuoti. Smagu stebėti, kai vasaros ir rudens derlius sugula į stiklainiukus. Pilnėja rūsyje lentynos, o daržai tuštėja. Smagu pats procesas ir Man labai patinka konservuoti. Smagu stebėti, kai vasaros ir rudens derlius sugula į stiklainiukus. Pilnėja rūsyje lentynos, o daržai tuštėja. Smagu pats procesas ir džiaugsmas, kai rudenį ar žiemą gali valgyti savo išsaugotas daržoves. Šios mišrainės receptu su manimi pasidalino kaimynė Edita. Išmėginusi šią mišrainę pirmą kartą prieš keletą metų, gaminu ją kasmet. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 kilogramai burokėlių (virtų)
1 vienetas svogūnų
500 mililitrų vandens
200 mililitrų aliejaus
200 mililitrų cukraus
100 mililitrų acto 9%
1 šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Burokėlius nulupame ir sutarkuojame. Svogūnus nulupame, supjaustome smulkiais gabalėliais.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname svogūnus, kol šie suminkštės.
3.
Į puodą dedame tarkuotus burokėlius, pakepintus svogūnus. Supilame vandenį, likusį aliejų, actą, suberiame druską, cukrų ir viską patroškiname apie 10 – 15 min.
4.
Mišrainę išpilstome į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius. Sandariai užsukame steriliais dangteliais. Apversti stiklainius dangteliais žemyn, užkloti stora antklode ir leisti atvėsti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital