Kopūsto lapus apverdame sūdytame vandenyje. Bulves nulupame, išverdame sūdytam vandenyje ir sugrūdame su pienu bulvių košę. Ryžius taip pat išverdame ir sumaišome su malta vištos krūtinėle, prieskoniais ir pipirais. Į kepimo indą dedame keletą kopūsto lapų, tada ant viršaus ryžių ir vištienos masę. Taip viską pakartojam dar 1 ar 2 kartus. Pilame kopūsto nuoviro, kad apsemtų, mažiau nei pusė. Ant viršaus dedame bulvių košę, viską šaunam į orkaitę 30 min.
Padažui: ant sviesto kepinam miltų pora šaukštų, pilam nuoviro tiek, kad padažas gautųsi tirštokas, dedam pomidorų padažo, tarkuotų morkų, grietinės, viską užvirinam. Nepamirštam pamaišyti, kad padažas nesusviltų.
SKANAUS.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)