Autorius apie receptą:
Tik pažvelkite, juk tai tikras pavasaris. Bent jau mano lėkštėje. Salotos žalios, sočios, maistingos, kupinos daug vitaminų. Puikus pavakarių pasirinkimas. Receptą radau
Tik pažvelkite, juk tai tikras pavasaris. Bent jau mano lėkštėje. Salotos žalios, sočios, maistingos, kupinos daug vitaminų. Puikus pavakarių pasirinkimas. Receptą radau svetainėje Lamaistas.lt.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas
brokolių
4 vienetai
kiaušinių
(virtų)
2 vienetai
avokadų
2 vienetai
agurkų
3 šaukštai
graikiško jogurto
1 žiupsnelis
druskos
1 šlakelis
citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Brokolį išskirstome žiedynais. Perliejame verdančiu vandeniu ir iškart šaltu, lediniu. Taip išsaugosime gražią, žalią brokolio spalvą.
2.
Avokadus perpjauname pusiau, pašaliname kaulą. Šaukštu išskobiame minkštimą ir supjaustome jį juostelėmis. Apšlakstome citrinos sultimis.
3.
Kiaušinius nulupame ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Agurkus supjaustome griežinėliais.
4.
Daržoves ir kiaušinius suberiame į dubenį, pabarstome druska ir išmaišome su graikišku jogurtu.