4 braškes palikau papuošimui. Likusias braškes sutryniau su cukrumi smulkintuvu.
Maskarponės sūrį sudėjau į dubenį, supyliau su trečdalius trintų braškių. Likusias pasilikau.
Maišikliu grietinėlei plakti viską išplakiau iki vientisos rožinės masės.
Sausainius sutryniau tarp pirštų. Trupiniai turi būti stambūs. Vienai porcijai - kupinas valgomasis šaukštas trupinių.
Taigi, sluoksniuojame:
Šaukštas trupinių, užpilame šaukštą vyno, uždedame maskarponės kremo kupiną šaukštą, pabarstome mėlynėmis. Tada - šaukštą trintų braškių.
Vėl patrupiname sausainių, vėl dedame šaukštą kremo, mėlynių ir krašteliuose - truputį trintų braškių. Viršų puošiau braškėmis, bananais ir mėtų lapeliais.
Taip susluoksniuojame viską į dar 3 indelius.
SKANAUS!