1. Braškes nuplauti, nusausinti, nupjauti kotelius ir perpjauti pusiau.
2. Ananasą nulupti ir supjaustyti kūbeliais
3. Orkaitę įkaitinti iki 180oC (350oF).
4. Į gilų kepimo indą sudėti supjaustytas braškes, ananasus, cukrų, krakmolą ir miltus. Viską gerai išmaišyti.
5. Paruoštui tešlą trupiniams: avižas, cukrų, miltus, kepimo miltelius, druską ir sviestą sumaišyti ir pertrinti šakute arba pirštais, kad neliktų didelių sviesto gabalėlių. Tešlą užbarstyti and paruoštų vaisių.
6. Kepti maždaug 30 minučių, kol trupiniai gražiai paruduos ir aplink kraštus pradės sunktis vaisių sultys.
7. Trupiniuotis skaniausiais šiltas, patiektas su vaniliniais ledais arba plakta grietinėle.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)