Suberkite į sietelį konservuotus kukurūzus ir nuvarvinkite skystį. Tuomet sutrinkite kukurūzus į tyrę ir sumaišykite su dalimi varškės.
Išvalytas krevetes nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir susmulkinkite (keletą krevečių atidėkite papuošimui).
Nuskuskite morką, nuplaukite ir sutarkuokite smulkia tarka.
Tuomet kukurūzus su varške, krevetes ir morkas sumaišykite. Suberkite susmulkintus česnakus, 2 kiaušinių trynius, 4 šaukštus kokoso drožlių, druską, pipirus bei kukurūzų kruopas (arba miltus).
12-ai blynelių, reikės įkaitinti 4-6 šaukštus augalinio aliejaus.
Blynelius kepkite po 3 min. kiekvieną pusę, po to sudėkite ant popierinio rankšluosčio - kad riebalai nuvarvėtų, ir pastatykite šiltai.
Sumaišykite likusią varškę su 2 šaukštais smulkintų petražolių.
Blynelius išdėliokite į lėkštes kartu su varške.
Galima papuošti citrinos griežinėliais ir krevetėmis.
Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)