1.
Įjungti orkaitę kaisti iki 180° C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
2.
Tešlai prikaistuvyje ar mikrobangų krosnelėje ištirpinti sviestą.
3.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukraus pudra, plakti elektriniu plaktuvu iki purios, šviesios masės. Tai truks apie 5 min. Plona srovele, nuolat plakant, supilti ištirpintą sviestą. Išplakti iki vientisos masės.
4.
Dalimis suberti miltus su kepimo milteliais vis išmaišant.
5.
Paruoštą tešlą padalinti į dvi dalis. Į vieną dalį berti kakavą ir pilti pieną, gerai išmaišyti. O į kitą dalį suberti kokoso drožles, išmaišyti.
6.
Kepimo formos dugną (naudojau 24 cm skersmens) ištiesti kepimo popieriumi. Sudėti šviesią tešlos dalį su kokosais ir išlyginti per visą plotį. Tuomet šaukštu sudėti tamsiąją tešlą ir švelniai, patogiausia silikonine mentele ar šaukštu paskirstyti, kad padengtų visą baltą sluoksnį. Tešlos tikrai nebus daug, bet pakils.
7.
Ant paruoštos tešlos dėti vyšnias ir įspausti į tešlą. Tai padės padaryti tas žavias bangeles.
8.
Pyragą kepti iki 180° C įkaitintos orkaitės viduryje 25-30 minučių. Ar iškepė, galima patikrinti mediniu pagaliuku - įsmeigus ir ištraukus, jis turi likti švarus.
9.
Kremui pirmiausia išvirti pudingą. Į prikaistuvį pilti apie 100 ml pieno ir užvirti.
10.
Į dubenį pilti likusį pieną, suberti cukrų, vanilinį cukrų, miltus ir krakmolą, gerai išmaišyti, kad nebūtų jokių gabaliukų. Patogiausia plakti konditerine šluotele.
11.
Į prikaistuvį su verdančiu pienu įpilti šiek tiek pieno mišinio ir išmaišyti konditerine šluotele, tuomet plona srovele pilti visą pieno mišinį ir maišyti šluotele iki kol užvirs ir ims tirštėti. Tai užtruks apie 7 min. Kai sutirštės, nukelti nuo kaitros. Uždengti maistine plėvele taip, kad liestų kremą ir palikti atvėsti.
12.
Kremui į dubenį dėti sviestą ir plakti elektriniu plaktuvu iki šviesios ir purios masės, tai užtruks apie 5 min. Tuomet dėti šaukštą atvėsusio pudingo ir vėl išplakti, taip dalimis sudėti pudingą po kiekvieno įdėjimo išplakant. Taip kremas bus purus ir glotnus.
13.
Į paruoštą kremą suberti kokoso drožles ir išmaišyti. Sukrėsti kremą ant iškepusio biskvito ir paskirstyti per visą plotį. Išlyginti paviršių, dėti į šaldytuvą iki kol sustings, geriausia visai nakčiai ar bent 3 - 4 val.
14.
Viršui į puodą pilti pieną, dėti sviestą, šokoladinį kremą, berti kakavą ir maišant šildyti iki vientisos masės. Paruoštą glajų užpilti ant pyrago, paskirstyti per visą plotį ir dėti į šaldytuvą.
15.
Prieš tiekiant papuošti kokoso drožlėmis, liofilizuotomis vyšniomis ar kitais priedais.