1.
Biskvitui į puodą berti cukrų, dėti medų, sviestą ir ant silpnos kaitros šildyti iki kol ištirps. Produktai turi gerai ištirpti ir užvirti! Tuomet puodą nukelti nuo kaitros ir palikti kiek atvėsti, masė turi būti šilta.
2.
Į puodą su atvėsinta, bet dar šilta mase nuolat plakant įmušti po vieną kiaušinį, įsijoti miltus su kepimo milteliais. Išmaišyti.
3.
Tešlą padalinti į dvi dalis (man pavyko padaryti 2 × 500 gramus).
4.
Į kepimo formą, nusegamais šonais (naudojau 22 cm skersmens) įtiesti kepimo popierių ir supilti vienos dalies masę. Biskvitus kepiau per du kartus.
5.
Kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 18 - 20 minutes, ar iškepęs tikrinkite mediniu pagaliuku - įsmeigus ir ištraukus jis turi likti švarus.
6.
Iškepusius biskvitus atvėsinti, o tuomet perpjauti į dvi dalis. Iš viso bus 4 biskvitai.
7.
Biskvito kraštelius ir viršų apipjaustyti ir sumalti, trupiniai bus naudojami torto viršui ir šonams apibarstyti.
8.
Kremui į dubenį dėti grietinę, pilti grietinėlę, berti cukraus pudrą ir suplakti iki purios, bet tvirtos masės. Įpilti citrinos sulčių, 6 persikų puseles supjaustyti gabaliukais ir sudėti į dubenį su kremu, atsargiai viską išmaišyti.
9.
Sulaistymui į dubenį pilti skystį nuo persikų, vandenį, citrinos sultis ir išmaišyti.
10.
Į torto formą dėti biskvitą, sulaistyti sirupu. Man geriausia tai daryti konditeriniu teptuku, dėti paruošto kremo ir paskirstyti per visą plotį. Dėti biskvitą, sulaistyti sirupu, dėti kremo ir taip sluoksniuoti iki kol neliks ingredientų. Viršutinį sluoksnį negausiai sutepti kremu ir užbarstyti trupinius.
11.
Tortą dėti į šaldytuvą visai nakčiai, kad sutvirtėtų. Ryte torto šonus apibarstyti trupiniais, viršų papuošti šviežiomis uogomis ar kitais mėgstamais priedais.