3.
Naudojau mažas TIP TOP batono riekeles. Nuo batono riekių nupjaustykite kraštelius, patepkite jas sviestu. Pirmąją riekelę dėkite į sviestu išteptą puodelį, dėkite vištieną (galite pakeisti bet kokia kita mėsa ar daktariška dešra), dėkite sūrio riekelę, pilkite dalį kiaušinio / pieno / majonezo plakinio. Paspauskite. Vėl dėkite vištieną, sūrį, batoną, pilkite plakinį.
Kartokite, tiek kartų, iš kiek riekelių darote. Viršutinis sluoksnis turi būti batono. Aš dar pabarsčiau pomidoro gabaliukų ir baziliko, raudonėlio.
4.
Užpilkite likusį plakinį. Nebijokite, jei susigėrė ne visas - taip geriau. Palikite pastovėti, kad įsigertų, kepdamas skystis išgaruos.