Iš produktų paruošiame mielinę teslą.Pakilusią tešlą iškociojame ir padarome stačiakampės formos, aptepame atvėsusiu pudingu. Kraštinę tešlos dalį lenkiame iki vidurio,ant viršaus užlenkiame kitą kraštą. Pjaustome 2 cm storio riekelėmis ir lengvai jas persukame. Dedame į sviestiniu popieriumi išklotą, arba tiesiog pabarstytą miltais skardą. Aptepame kiaušinio plakiniu ir leidžiame pakilti 30 min. Kepame orkaiteje 30 min. 180 laipsnių temperatūroje. Atvėsiname ant grotelių. Idealus variantas, jei tešlą pagamintumėte duonkepėje, bet jei neturite, gerai ir rankomis. Labai skanu...
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!