Pusė stiklinės pieno šiek tiek pašildyti. Į pieną sudėti mieles ir šaukštelį cukraus. Palaikyti apie 10 min., kol mielės ištirps ir šiek tiek pakils. Į likusį pieną sudėti cukrų, sviestą, vanilinį cukrų ir kaitinti, kol sviestas ir cukrus ištirps. Šį mišinį atvėsinti iki kambario temperatūros.
Miltus sumaišyti su likusiais produktais ir pienu su mielėmis. Užminkyti tešlą, kad neliptų prie rankų.Tešlą paliekame porai valandų, kol pakils mažiausiai dvigubai. Po to formuojame bandeles - viršuje darydami duobutę ir dedame džemą.
Kepti iki 190 C įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min., kol viršus gražiai paruduos.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)