Nuluptus bananus smulkiai supjaustyti.
Suberti cukrų, įmušti kiaušinius ir maišytuvu gerai išplakti.
Sudėti miltus, kepimo miltelius ir manų košę, dar vieną minutę plakti. Įpilti aliejų ir maišyti, kol tešloje nebeliks aliejaus burbuliukų.
Kepti 180°C temperatūroje, išteptoje riebalais ir pabarstytoje džiūvėsėliais kepimo skardoje.
Tešlą galima kepti didelėje tortinėje, kitą dieną perpjauti pusiau, sutepti džemu (juodųjų serbentų ar kt.).
Viršų galima aplieti šokoladiniu glajumi - 3/4 šokolado plytelės ištirpdyti ir sumaišyti su šaukštu grietinėlės.
Kas per receptas bus aišku, kai iškepus paragausim. Bet pats aprašymas tai kažkoks nesusipratimas. Kam tas sviestas prie ingredientų, jei į pyraga nesideda? Skardos tepimui turbūt, bet kur tada džiūvėsėliai prie ingredientų, nes jų atseit irgi pabarstymui reikia. O jei as silikoninėje formoje kepu tai man nei to nei ano nereik. Su kepimo laiku irgi reiks žiūrėti su pagaliuku kaip kiti rašo.
ATSAKYTI
Viktorija
2012-01-12 14:03
O plakti su blenderiu ir bananū masę ir miltų ???
ATSAKYTI
Edgaras
2011-03-08 11:58
Receptas yra nuostabus, o jau skonis tai niam, niam.Patariu visiems pabandyti, tik nepamirskit pasigardinti sokoladu.Jis cia labai tinka :)
ATSAKYTI
Lilia
2010-11-26 18:47
labai aiskiai parasyta-manu kose,ne manu kruopos.Kai liks nesuvalgytos bus kur panaudoti.
ATSAKYTI
sandra
2010-10-25 16:24
noriu paklausti topaties kaip ir inga, kaip ten su tais manais? labai jau neaisku
ATSAKYTI
inga
2010-08-24 19:15
laba nesupratau ar manu kruopu reikia ?ar jau isvirtos manu koses?
ATSAKYTI
elenute
2009-11-03 18:15
Manau kepti kokias 40 min, priklausomai nuo skardos dydzio. O siaip ar pyragas iskepes ar ne ziuriu kai jau rusteli ir tada begu dantu krapstuka - jei islenda svarus, vadinasi iskepes, o jei aplipes truineliais - reikia dar truputi pakepti. Cia tokia paprasta seimininkiu metodika :)
ATSAKYTI