Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Bulvės, 15 vienetų
Kvietiniai miltai, 175 mililitrai
Svogūnai, 1 vienetas
Kiaulienos lašiniai, 200 gramų
Druska, pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nevirtas bulves nulupkite ir sutarkuokite su smulkia tarka, nupilkite susidariusį vandenį, įdėkite miltus ir druskos, išmaišykite. Gautą tešlą iškočiokite į lazdos formą ir supjaustykite 3 cm gabalėliais. Juos sudėkite ant skardos, patepkite viršų riebalais ir kepkite orkaitėje. Po to išimkite, pavirkite 10 min. sultinyje, išimkite. Patiekite su pakepintais svogūnais ir lašiniais.
mes kiek tokius gamindavom, niekada nedėdavom miltų, kaip ir Eglė minėjo, reikia tiesiog nusunkti tarkius ir labai tinka pridėti virtų grūstų bulvių. Klausimas - kam kepti orkaitėje, jei po to vis tiek tenka virti? Paprasčiausia išvirti, patiekti su spirgučių ar kitu mėgiamu padažu
ATSAKYTI
egle
2012-02-07 17:01
gaminau si patiekala ir noretusi pridurti, kad susidariusi vandeni reik nenupilti o nuspausti, kaip kad darom tai ruosdami cepelinus..:) nes tesla gaunasi labai skysta..
ATSAKYTI
Natalja
2010-01-16 21:51
Sveiki.
Geras receptas, bet kadangi patiekalo sudėtyje nėra kiaušinių, iškyla klausimas: Kiek laiko reikia kepti orkaitėje?
ATSAKYTI