Artišokai su krabais ir žirneliais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Artišokai su krabais ir žirneliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g šaldytų žirnelių
žiuspnelis druskos, pipirų
cukraus ir “Vegetos”
8 išskobti konservuoti artišokai
2 šaukštai majonezo
1 šaukštas citrinos sulčių
1/2 šaukštelio garstyčių
2 šaukštai tirštos grietinės
žiuspnelis pipirų
2 šaukštai susmulkintų petražolių
200 g krabų mėsos (krevečių)
1 pomidoras
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirnelius virti 10 minučių 1/8 l pasūdyti ir prieskoniais pagardinto vandens. Nuvarvinti sietelyje, ataušinti ir paskaninti prieskoniais. Žirnelius suberti į pusdubenį ir ant jų sudėti nuvarvintus ir prieskoniais apibarstytas artišokus. Majonezą sumaišyti su citrinos sultimis, garstyčiomis ir cukrumi. Sukrėsti grietinę, įberti žiuspnelį druskos, pipirų, apibarstyti petražolėmis ir sudėti krabų mėsą. Paruoštą padažą pagardinti prieskoniais ir juo įdaryti artišokus. Prieš patiekiant patiekalą papuošti pomidoro skiltelėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital