Arbūzų limonadas - gaivus ir greitai pagaminamas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Arbūzų limonadas
Autorius apie receptą: Sakom, kad kai gyvenimas duoda citrinų, gamink limonadą. Šis posakis tinka ir prastesniam arbūzui. Mes visi ten esame buvę – parsinešame arbūzą, paragaujame ir… jokio Sakom, kad kai gyvenimas duoda citrinų, gamink limonadą. Šis posakis tinka ir prastesniam arbūzui. Mes visi ten esame buvę – parsinešame arbūzą, paragaujame ir… jokio skonio. Tuomet geriau skanus ir gaivus arbūzinis limonadas nei beskonė arbūzo riekė. Aišku, kuo skanesnis arbūzas, tuo geresnis ir limonadas, bet iš esmės jis bus puikus net ir tuo atveju, jei arbūzas prastas. Būtinai išbandykite karštą vasaros dieną – geresnės atgaivos nebūna. (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto arbūzo (didelio)
200 mililitrų gazuoto vandens (apytikriai)
0.5 vieneto citrinų (ar žaliosios citrinos)
1.5 šaukšto klevų sirupo (cukraus ar medaus, apytikriai)
pagal poreikį ledukų
pagal poreikį mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Arbūzo minkštimą supjaustome kubeliais, pašaliname sėklas. Minkštimą sutriname kokteilinėje ar maisto smulkintuvu.
2.
Perpilame trintą arbūzą per sietelį – limonadui naudosime tik sultis be jokių gumulėlių.
3.
Arbūzo sultis sumaišome su gazuotu vandeniu. Vandens naudojame 1/4 nuo arbūzo sulčių kiekio.
4.
Jei norite, pridėkite saldiklio (klevų sirupo, medaus ar kitokio). Jei arbūzas saldus, to neprireiks, bet jei saldumo trūksta, pridedame jo. Saldiklio kiekį reguliuokite ragaudami.
5.
Įspaudžiame citrinos ar laimo sulčių.
6.
Į stiklines dedame šviežios mėtos, nepagailime ledukų ir užpilame limonadu.
Daugiau maistingų ir stilingų receptų galite rasti šioje Kristinos knygoje
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Daiva
2021-07-02 11:30
KOks kiekis gaunasi, gaminant pagal šias proporcijas?
"Arbūzo sultis sumaišome su gazuotu vandeniu. Vandens naudojame 1/4 nuo arbūzo sulčių kiekio."
Ar gerai supratau: pilame 200 ml gazuoto vandens ir dar paprasto? ATSAKYTI
Austėja
2021-07-02 12:05
Vandens kiekis priklauso nuo to, kiek naudosite arbūzo sulčių. Jei tarkim naudosite 600 ml arbūzo sulčių, tai vandens reikėtų 1/4 arbūzo sulčių kiekio, tai reikės 150 ml vandens. :) Tiesiog, kiek išspausite arbūzo sulčių, tą kiekį padalinkite iš 4 ir gausite reikalingą vandens kiekį :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital