Arbūzų džemas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Arbūzų džemas
Arbūzų džemas
Arbūzų džemas
Autorius apie receptą: Jei vasarą pavyktų uždaryti į stiklainį, jame tikrai atsidurtų arbūzas! Beje, tai puiki idėja kuo pagardinti blynus savaitgalio pusryčiams. Jei vasarą pavyktų uždaryti į stiklainį, jame tikrai atsidurtų arbūzas! Beje, tai puiki idėja kuo pagardinti blynus savaitgalio pusryčiams. Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų arbūzo (sutrinto)
400 gramų cukraus
60 gramų citrinų sulčių
6 šaukštai pektinas (arba uogienių cukraus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į puodą sudėti arbūzo tyrę, pilti citrinos sultis, berti cukrų, užvirti ir sumažinti kaitrą.
2.
Į puodą berti pektino miltelius ir greitai išplakti konditerine šluotele arba šakute, kad jis ištirptų nesulipdamas.
3.
Dar kartą užvirti, tuomet sumažinti kaitrą ir pavirti vis pamaišant apie 20 minučių.⠀
4.
Supilti arbūzo džemą į indelį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital