Arbūzo salotos su kumpiu ir gražgarstėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Arbūzo salotos su kumpiu ir gražgarstėmis
Arbūzo salotos su kumpiu ir gražgarstėmis
Arbūzo salotos su kumpiu ir gražgarstėmis
Autorius apie receptą: Nors dabar arbūzų sezonas jau eina į pabaigą, aš dar spėjau paruošti pikantiškas salotas su juo. Mane šios salotos savo gaivumu mintimis nukėlė į vasarą ir jos puikius Nors dabar arbūzų sezonas jau eina į pabaigą, aš dar spėjau paruošti pikantiškas salotas su juo. Mane šios salotos savo gaivumu mintimis nukėlė į vasarą ir jos puikius prisiminimus. Receptą radau žurnale „Virtuvė nuo..iki...“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų arbūzo
6 riekelės vytinto kumpio (naudojau "Serrano")
1 sauja gražgarsčių
1 žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų (šviežiai)
1 žiupsnelis migdolų drožlių
Padažui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas balzaminio acto
1 šaukštelis garstyčių
1 šaukštelis medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Gražgarstes nuplauname, nusausiname.
2.
Arbūzo minkštimą supjaustome kubeliais. Kumpio riekeles susukame į volelį ir perpjauname pusiau.
3.
Padažui alyvuogių aliejų, actą, garstyčias ir medų sumaišome.
4.
Į lėkštę dedame gražgarstes, arbūzą, kumpį. Pabarstome migdolų drožlėmis ir šviežiai grūstais pipirais.
5.
Prieš patiekiant, padažu apšlakstome salotas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital