Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
100 g margarino VILNIUS kepiniams
200 g miltų
40 ml šalto vandens
50 g cukraus
Įdarui:
4 kiaušiniai
300 ml apelsinų sulčių
100 ml grietinėlės (20%)
150 g cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Orkaitę įkaitiname iki 220 C.
Išminkome tešlą. Tešla išklojame kepimo formos dugną ir kraštus. Tešlos dugną pabadome šakute. Kepame orkaitėje 10 minučių, kad gražiai pagelstų.
Apelsinų sultis spaudžiau iš šviežių apelsinų, reikėjo 6. Apelsinų sultis suplakiau su kiaušiniais, grietinėle ir cukrumi.
Įdarą supyliau ant pakepusios tešlos ir pašoviau į orkaitę dar 30 minučių, orkaitę reikėtų nustatyti 180 C.