Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 švieži arba 2 skardinės konservuotų ananasų
300 g sluoksniuotos tešlos
1 kiaušinis
cukraus pudra
vyšnios (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jei naudojate šviežius ananasus, nulupkite juos ir supjaustykite griežinėliais.
Jei naudojate konservuotus ananasus, nusunkite ir nusausinkite juos.
Tešlą iškočiokite ir supjaustykite maždaug 1 cm pločio juostelėmis ir apvyniokite jomis ananasų griežinėlius, kaip parodyta nuotraukoje.
Paruoštus griežinėlius sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, aptepkite plaktu kiaušiniu, apibarstykite cukraus pudra ir vidurį papuoškite vyšniomis be kauliukų.
Kepkite apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol tešla pakyla ir gražiai apkepa.
Patiekti galima tiek šiltus, tiek šaltus.
Skanaus.