Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
120 g sviesto
220 g cukraus
4 kiaušiniai
80 g grikių miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
2 valgomi šaukštai aguonų
1,5 stiklinės ananasų sulčių
230 g miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsukti sviestą su 120 g cukraus, įmušti kiaušinius, dėti miltus, kepimo miltelius, aguonas, stiklinę ananasų sulčių bei grikių miltus.
Tešlą gerai išmaišyti ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių.
Puode pakaitinti pusę stiklinės ananasų sulčių su 100 g cukraus, kol cukrus ištirps.
Dar šiltą pyragą subadyti mediniu pagaliuku ir po truputį pilti sirupą, kad įsigertų į pyragą. Skanaus :)