Mėsos kukuliai grietinėlės padaže

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 svogūno
1 kiaušinio
200 g grietinėlės
Pagal skonį druskos, pipirų, prieskonių
700 g kiaulienos, faršo
70 g džiūvėsių
2 v. š.  miltų
1v. š. sviesto/aliejaus
4 skiltelių česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:

Dubenyje sumaišome faršą su smulkintu svogūnu, džiūvėsiais ir kiaušiniu. Į faršą beriame truputį druskos ir pipirų. Rankomis išminkome ir formuojame nedidelius kukulius.
Užverdame puode vandenį ir pasūdome. Sudedame mėsos kukulius, kurios verdame apie 10 minučių.
Įkaitiname gilią keptuvę ir išlydome sviestą ir sudedame smulkintą česnaką, kurį kepame apie 1 minutę. Į keptuvę suberiame miltus ir pakepame dar vieną minutę. Užpilame miltus grietinėle, beriame truputį druskos ir išmaišome. Padažą kaitiname ant silpniausios ugnies. Pradėjus kilti burbuliukams į padažą sudedame išvirtus mėsos kukulius ir troškiname padaže apie 5 minutes.

AUTORIUS: Gintarė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Nijolė
2021-01-13 09:41
Skanu ATSAKYTI
Nijolė
2021-01-13 09:41
Labai skanu tikrai verta pagaminti 9/10 ATSAKYTI
Zita Matkevičienė
2020-08-04 18:48
Gaminau. Bet nedėjau į mėsą svogūno. Prieskonių su česnaku dėjau į mėsą.
Skanu tikrai. Vertas dėmesio. ATSAKYTI
Karolina
2017-07-13 14:52
Ka tik gaminau, skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital