Kopūstų salotos

AUTORIUS:
Tatjana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Kopūstų salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2,5 kg šviežių kopūstų
3 morkos
150 g cukraus
200 ml augalinio aliejaus
1 litras virinto vandens
200 ml acto (aš naudojau baltą vyną)
3 šaukštai druskos
4 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutarkuokite kopūstus ir morkas. Sutarkuotas daržoves sudėkite į puodą.
Kopūstus ir morkas išmaišykite su cukrumi ir druska. Dar kartą permaišykite kopūstus su aliejumi ir actu/vynu.
Į puodą suberkite smulkiai supjaustytus česnakus ir užpilkite vandeniu.
Kopūstus suslėkite t.y. uždėkite ant kopūstų apverstą lėkštę, tokią, kuri uždengtų kopūstus ir ant lėkštės uždėkite 0,5 litro pilną stiklainiuką majonezo ar uogienės.
Palaikykite kopūstus kambario temperatūroje 3-4 valandas ir galite valgyti. Skanesni kopūstai būna po paros.
Tiesa, puodas, į kurį sudėjau kopūstus, buvo 6 litrų talpos.
AUTORIUS: Tatjana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital