Nuskustas bulves išvirkite pasūdytame vandenyje. Virti apie 20 min., bent per pusę perpjautas bulves. Žuvis nuplaukite, pabarstykite prieskoniais. Užvirinkite pieną, sudėkite žuvis ir virkite 5-10 minučių. Išimkite ir susmulkinkite. Virtas bulves sutrinkite, į jas sudėkite smulkintą žuvį, smulkiai pjaustytą svogūną.
Nepamirškite sudėti majonezą, įberkite petražolių bei įmušti ir įmaišyti 1 kiaušinį. Gerai išmaišykite ir padarykite maltinukus. Apvoliokite miltuose, pamirkykite plaktame kiaušinyje, tada apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 3 minutes.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)