Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 l vandens
1 stiklinė šviežių ar šaldytų žirnių
3 morkų
1 šaukšto sviesto
0,5 stiklinės ryžių
2 bulvės
2 sultinio kubeliai
1 pundelis kapotų krapų
Druskos - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užvirti vandenį, ištirpinti sultinio kubelius. Suberti griežinėliais ar kubeliais pjaustytas ir šiek tiek svieste apkepintas morkas. Kiek pavirus sukrėsti nuplautus ryžius, suberti žirnelius. Dar vėliau - kubeliais pjaustytas bulves, Pagardinti kapotais krapais, jei reikia, dar pasūdyti ir įdėti mėgstamų sriubos prieskonių. Patiekiant užpilti pienu ar grietinėle. Skanaus!