Žiedinių kopūstų salotos su rūkyta vištiena

AUTORIUS:
Sandra, Ponas avokadas,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Žiedinių kopūstų salotos su rūkyta vištiena
Žiedinių kopūstų salotos su rūkyta vištiena
Žiedinių kopūstų salotos su rūkyta vištiena
Autorius apie receptą: Labai skanios salotos su kalafiorais. Tinka valgyti tiek pietums, tiek vakarienei, tiek ruošti šventinėms progoms. Labai skanios salotos su kalafiorais. Tinka valgyti tiek pietums, tiek vakarienei, tiek ruošti šventinėms progoms. Sandra, Ponas avokadas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų žiedinių kopūstų
150 gramų rūkytos vištienos
1 vienetas morkų (vidutinės)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
2 šaukštai jogurto, natūralaus
2 šaukštai majonezo
1 šaukštas saulėgrąžų
1 šaukštas kanapių sėklų (lukštentų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žiedinį kopūstą šiek tiek pasmulkinti. Sudėti į dubenį ir užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 10 minučių.
2.
Vištienos supjaustyti mažais kubeliais, morką sutarkuoti burokine tarka. Kalafioro gabaliukus išgriebti iš vandens ir supjaustyti mažesniais gabalėliais.
3.
Į didesnį dubenį sudėti kalafiorus, tarkuotą morką, vištieną, dėti jogurtą, majonezą, išmaišyti.
4.
Įkaitinti keptuvę, suberti saulėgrąžas ir kanapių sėklas, trumpai paskrudinti. Sudėti sėklas į salotas, įberti druską, pipirus ir viską išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital