Ypatingos cezario salotos

AUTORIUS:
Edita Guščienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Ypatingos cezario salotos
Ypatingos cezario salotos
Ypatingos cezario salotos
Ypatingos cezario salotos
Autorius apie receptą: Jei dar niekada negaminote naminių cezario salotų su kepta vištiena, šį receptą turėtumėte išbandyti. Jei dar niekada negaminote naminių cezario salotų su kepta vištiena, šį receptą turėtumėte išbandyti. Edita Guščienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų vištienos (keptos)
200 gramų salotų
2 vienetai kiaušinių
50 gramų balta duona
1 skiltelė česnako
4 šaukštai šoninė (skrudintos)
2 šaukštai parmezano sūrio
Padažui:
6 šaukštai majonezo
4 šaukšteliai citrinos sulčių
1 šaukštelis dižono garstyčių grūdeliais
1 žiupsnelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Salotas nuplauti ir suplėšiti, kiaušinius išvirti kietai, nulupti ir perpjauti pusiau.
2.
Baltą duoną supjaustyti kubeliais arba griežinėliais ir paskrudinti orkaitėje, skrebučius pagardinti išspaustu česnaku.
3.
Padažui paruošti, į dubenį dti majonezą, pilti citrinų sultis, dėti garstyčias, berti cukrų ir gerai išmaišyti.
4.
Į lėkštę sudėti salotas, kiaušinio puseles, skrudintą šoninę ir skrebučius. Apibarstyti vištiena, parmezanu ir apšlakstyti padažu.
AUTORIUS: Edita Guščienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital