Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g konservuotų ananaso skiltelių
vyšnios (ar kitos uogos)
vyšnių likeris
cukrus
cinamonas
sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš skardinės išimtos ananasų skiltelės nuvarvinamos, ant kiekvienos skiltelės vidurio uždedama vyšnia.
Viskas apibarstoma cinamonu, uždedama po sviesto gumuliuką, skiltelės įkaitusiame grilyje ant grotelių laikomos tol, kol atsiranda aukso spalvos plutelė.
Patiekiama su plakta grietinėle prie popiečio kavos.
Arba: Vietoje cinamono ir aliejaus ananasus galima apibarstyti aštrių prieskonių mišiniu, druska arba aplieti labai aštriu tabasco padažu. Tokios gražiai apkeptos ananaso skiltelės patiekiamos prie kepsnių.