Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Šviežios vyšnios, 500 g
Varškė, puri, 250 g
Žaliosios citrinos sultys, truputį
Cukrus, 125 g
Apelsinų sultys, 125 ml
Migdolų likeris, 40 ml
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų suberkite į puodelį su apelsinų sultimis ir ant labai mažos ugnies kaitinkite tol, kol cukrus ištirps.
Sirupą atvėsinkite, įmaišykite citrinos sultis.
Vyšnias nuplaukite, nusausinkite, išimkite kauliukus, užpilkite migdolų likeriu ir palikite pusvalandžiui.
Varškę kelis kartus pertrinkite per sietą ir sukrėskite į indą su vyšniomis, supilkite sirupą ir viską gerai išplakite mikseriu.
Ledų masę supilti į indą ir įdėti į šaldymo kamerą, vis pamaišykite, kad ledai nesusikristalizuotų.
Patiekti su mėtų lapeliais.