Vištienos petukai su pelėsinio sūrio padažu

AUTORIUS:
Edita Guščienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištienos petukai su pelėsinio sūrio padažu
Autorius apie receptą: Atšyla oras ir taip norisi užsikurti grilių. Na o jai tokios galimybės nėra puikiai išsikepsite orkaitėje. Atšyla oras ir taip norisi užsikurti grilių. Na o jai tokios galimybės nėra puikiai išsikepsite orkaitėje. Edita Guščienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 kilogramas vištienos petukai
120 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
100 gramų grietinės
90 gramų kefyro
60 gramų majonezo
1 skiltelė česnako
2 šaukšteliai baltojo vyno acto
0.5 šaukštelio cukraus
pagal poreikį prieskonių mišinio (naudojau „Sriracha poppamies rub”)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištienos petukus dedame į dubenį, beriame prieskonius, gerai įtriname ir paliekame marinuotis bent 2 val., kambario temperatūroje.
2.
Vištienos petukus kepti įkaitintoje kepsninėje 180 C temperatūroje apie 40 min.
3.
Padažui paruošti, į dubenį pilti kefyrą, dėti majonezą, česnaką, pilti baltojo vyno actą, berti cukrų, pipirus, dti grietinę, sūrįir sutrinti elektriniu trintuvu ar konditerine šluotele iki vientisos masės.
4.
Vištienos petukus patiekti su paruoštu padažu.
AUTORIUS: Edita Guščienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital