1.
Į dubenėlį dėti medų, garstyčias, pilti sojos padažą, aliejų, įtarkuoti česnaką, berti druską ir pipirus, išmaišyti.
2.
Paruoštu padažu įtrinti vištienos ketvirčius.
3.
Dubenį su marinuotais ketvirčiais uždengti maistine plėvele, dėti į šaldytuvą ir palikti marinuotis mažiausiai 1 valandą. Jei turite daugiau laiko, marinuokite keletą valandų. O jei skubate, nieko baisaus nebus, jei ir visai nemarinuosite, o kepsite iš karto.
4.
Švariai nuplauti ir nusausinti bulves, perpjauti per pusę (jei naudojate didesnes bulves, jas nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais).
5.
Bulves sumaišyti su šlakeliu alyvuogių aliejaus, berti prieskonius bulvėms, česnako granules, druską, išmaišyti, palikti marinuotis.
6.
Į kepimo formą sudėti vištienos ketvirčius, bulves, viską apipilti likusiu nuo vištienos marinatu.
7.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje 45 minutes. Funkcija: viršus + apačia.
8.
Supjaustyti obuolius ketvirčiais, išimti sėklas. Obuolius sudėti prie vištienos ir bulvių, viską kepti dar 15-20 minučių, kol bulvės ir obuoliai iškeps.