Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
4 vienetai | vištienos krūtinėlės (pjausnių) | |
1 šaukštelis | provanso žolelių | |
1 skiltelė | česnako (smulkintos) | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
pagal skonį | druskos | |
Kepimui: | ||
pagal poreikį | aliejaus | |
Apvoliojimui: | ||
1 vienetas | kiaušinių | |
4 šaukštai | panko džiūvėsėlių | |
4 šaukštai | kvietinių miltų | |
Garnyrui: | ||
200 mililitrų | perlinio kuskuso | |
2 vienetai | morkų | |
0.5 vieneto | cukinijų (jaunos) | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 saujelė | šparaginių pupelių | |
1 pundelis | svogūnų laiškų (smulkintų) | |
1 skiltelė | česnako | |
šiek tiek | druskos |